Головна » 2014 » Листопад » 10

Виїзний семінар працівників СЗШ №12

03.11.2014 року педагогічний колектив СЗШ №12 здійснив  подорож по місцях, пов’язаних з перебуванням в Україні видатного французького письменника Оноре де Бальзака. Ми дізнались про  історію його останнього кохання до Північної Зорі, як він називав Евеліну Ганську.

Побували у Верхівні в палаці Ганських., де три роки Бальзак  жив і працював.  Тут  досить гарно збереглась садиба Ганських: палац у стилі ампір 1800 р., два флігелі (1800 р. та 1789 р.). Збереглась також родова усипальниця Ганських (1810), у якій і тепер діє православна церква. Вразив великий парк з алеями та арочним мостом. У палаці у кімнатах, де жив Бальзак, діє літературно-меморіальний музей Оноре де Бальзака, який ми також відвідали.

У районному центрі Ружин  оглянули церкву Параскеви П’ятниці XVIII-ХІХ ст. та відновлений за останні роки костел Божого тіла ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: AlPro | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

У рамках угоди між СЗШ №12 та Інститутом обдарованої дитини НАПН України 29.10.2014 року відбулося спільне засідання педагогічної ради школи, в якому приймали  участь наукові співробітники Інституту.

Тема педради: «Забезпечення наступності змісту дошкільної та початкової загальної освіти. Від періоду зрілого дитинства – до періоду дорослішання».

Наукові співробітники сектора «Соціалізація обдарованої дитини» провели консультації з виявлення та розвитку творчих здібностей учнів.
... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: AlPro | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

23 жовтня 2014 року вся школа відсвяткувала 70 років визволення України від німецько-фашистських загарбників. Цього дня серед учнів 5-11 класів був проведений Фестиваль миру. Над цим проектом працювали протягом місяця: обиралися історичні постаті, підбирався відповідний матеріал, готувались костюми епохи, адже учасники представляли різні історичні періоди . Переможці відбіркового туру на Фестивалі представили епоху та від імені свого героя проголосили промови із закликом миру. Це були і княгиня Ольга, і запорізький козак, і президент Америки Рузвельт, і кубинський революціонер Чегевара та ін. Усі ми розуміємо, що сьогодні, як ніколи, нам потрібен мир. Тож голосуємо за МИР!
... Читати далі »
Переглядів: 341 | Додав: AlPro | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)