Головна » 2015 » Лютий » 15 » Тиждень безпечного Інтернету
18:16
Тиждень безпечного Інтернету
З метою пропаганди безпечного Інтернету у нашій школі та в багатьох навчальних закладах України з 9 по 13 лютого проводиться тиждень безпечного Інтернету. Організаторами Дня безпечного Інтернету є Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті, яка створена компанією «Майкрософт Україна». В цей день проводиться ряд комплексних соціальних програм, покликаних привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет.
Для цієї програми розроблений спеціальний веб-ресурс – www.onlandia.org.ua.

   
Корисні посилання батькам і педагогам для навчання дітей безпечному користуванню Інтернетом:
1.  Діти в Інтернеті. Посібник для батьків / І. Литовченко, С. Максименко, С Болтівець [та ін.]. – К.: ТОВ “Видавни-чий будинок «Аванпост-Прим»”, 2010.  (http://online-bezpeka.kyivstar.ua).
2.  Виховання культури користувача Інтернету. Безпека у всесвітній мережі: навчально-методичний посібник / А. Кочарян, Н. Гущина. – К., 2011. (http://www.mon.gov.ua/images/newstmp/2011/18_02/3/4press.pdf).
3.  Безпечне користування сучасними інформаційно-комунікативними технологіями / О. Удалова, О. Швед, О. Кузнєцова [та ін.]. – К.: Україна, 2010. – 72 с.
Памятка для батьків “Діти. Інтернет. Мобільний звязок”, розроблена Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі (http://www.moral.gov.ua/news/311/).
Переглядів: 515 | Додав: AlPro | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar