Головна » 2017 » Квітень » 21 » Відкриття меморіальної дошки
18:37
Відкриття меморіальної дошки
Сьогодні, 21 квітня 2017 року, перед будівлею загальноосвітньої школи №12 м.Києва пройшла церемонія відкриття меморіальної дошки воїнові АТО, випускнику 2009 року навчального закладу Афанасу Олегу, який загинув 23.04.2016р. під час виконання бойового завдання в районі м.Авдіївка Донецької області.
      
На церемонії відкриття були присутні близькі та родичі, побратими, друзі і однокласники, представники влади, педагоги та учні школи.
Учасники
мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Афанаса Олега.
Указом Президента Олег був нагороджений орденом «За мужність» 3 ступеня (посмертно), медаллю «За оборону рідної держави»,  нагрудними знаками «Без права на славу», «Обов’язок виконано з честю», «Захисникам Вітчизни».
         Багато слів скорботи було сказано під час урочистостей. Виступаючі висловили велику вдячність батькам Олега, його вчителям за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя.
Допоки ми живі житиме пам’ять про наших героїв. Олег Афанас з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування його пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.
 
 
Страшенно важко, що настав той час,
Коли мою країну роздирають.
Та ми, Герої, не забудем, вас
Тому, що в нас  -  ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ
Слава Україні. Героям слава!
 
 
Переглядів: 450 | Додав: AlPro | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar